CarAdmin.no

Eidsiva

Utskrift

Tirsdag trim for voksne.

Trimmdager :

Tirsdager i like uker - 2 - 4 - 6 - 8 osv, oppmøte kl 10.00

Vi møtes på Toppenplassen kl 10.00,og går så langt vi vil og så fort vi ønsker i 1 time i de fine merkede løypene våre innover skogen . Den neste timen koser vi oss med kaffe og vaffler. Det koster 20 kr ,og da spiser og drikker vi det vi ønsker. Vi er opptatt av at ingen skal gå alene i skogen og finner fort noen å gå sammen med, som går i passe tempo og lengde for oss, og de blir naturlig følge gjennom løypa.

 

Det er ikke press for noen at de må gå fortere eller lengre enn ønsket. Dette skal tilpasses hver enkelt, derfor viktig med tilbakemelding hvis noe ikke fungerer som det skal. Vi er med som et FYSAK mottak i kommunen. Det er for de som trenger et tilbud for å komme i gang for å bedre sin helse både fysisk og sosialt.

Når man blir kjent i løypene er de ypperlige å bruke alle dager i uken året rundt.De er godt merket og i flere lengder ( 1 km , 1.5 km , 2.5 km , 4.5 km , 6.5 km ) som lett kan utvides med en ekstra sløyfe innom hverandre.

Vi pleier å ha vinter og sommer avslutning med litt ekstra godt å spise. Det har alle fortjent etter et halvår med mosjon og sosial omgang i et trivelig / godt miljø. Vi har kun pause i juli mnd og i jula. Om vinteren tråkker vi opp løypa og den holdes oppe av ivrige / hjelpsomme trimmere. Dette for å slippe å gå på trafikkert vei. Best for kropp og sjel å gå i skogen. Har du ikke vært med oss enda så burde du ta deg en tur. Vi har med folk fra hele bygda, så muligheten for at du kjenner noen fra før er absolutt til stede.

Alle er hjertelig velkommen til å være med. Det er bare å møte opp på tirsdager i lik uke kl 10.00 - 12.00. Alderen varierer noe , men alle er godt voksne:)

Lurer du på noe ?

Ring Lisa Skullerud 93604623

 

Joomla 2.5 Templates designed by Web Hosting